Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 2023: Més Movem, Més Sant Martí

Sap greu, perquè és el nostre, el de totes i tots, però el nostre municipi hauria d’estar molt més ben cuidat i net del que està amb el govern de Foment, ERC i CUP. Es podran posar com vulguin, i ser tant autocomplaents com vulguin, però salta a la vista de qualsevol que observi. Caldria d’una vegada per totes que estiguin atents i que no es limitin a “anar passant”, perquè n’hi hauria prou amb mirar per adonar-se’n. Un exemple: que algú passi per davant de la capella de prop de l’Ajuntament. O que doni un tomb per alguns racons. Sincerament, fa bastanta pena. Gestionar el municipi des del govern municipal hauria de ser, fonamentalment, cuidar-lo. No només aparentar.

Per això, a les portes del nou any 2023, la nostra missió no és aportar desitjos, sinó la possibilitat real de “Més Movem” i, per tant, de “Més Sant Martí”. Des de la capacitat, el rigor i l’esperit de millora, que n’hi ha molta per aplicar… Per cert, també som de fomentar acords amplis i ho hem intentat demanar durant tota la legislatura. Però el govern actual no és de buscar acords, i en un municipi com el nostre, i en els moments actuals, hauria funcionat molt millor. S’ho han volgut fer sols, passant de la resta de regidors de l’Ajuntament, i ha quedat demostrat fins on arriben sols.

Aquest govern dóna pel que dóna, però necessitem evolucionar cap a un esperit progressista que porti Sant Martí més enllà. I aquest 2023 la oportunitat real, activa, solvent i segura hi serà de la mà de Movem Sant Martí.

Martinenques i martinencs, que tingueu unes bones festes! I a treballar totes i tots aspirant un 2023 enllà de “Més Sant Martí”.