Pere Cano: “Ens movem per canviar raonadament i amb decisió les formes i els resultats del govern de CiU a Sant Martí Sarroca”

Article de Pere Cano

La situació econòmica i social que vivim fa més necessari que mai que a tots els nivells la política es dignifiqui a través d’una major participació i de millors formes de fer de les persones que ens representen. A Sant Martí, això és especialment necessari. Sumat a la crisi i a les desigualtats socials, al nostre municipi els conflictes provocats inútilment pel govern municipal de CiU s’estenen, malauradament, a molts moviments socials i associatius, que han estat sempre el pal de paller d’un municipi actiu i dinàmic com el nostre. A Això, cal sumar-hi una gestió en temes importants per al municipi (reptes urbanístics, democràcia municipal, transparència, etc.) que lluny de resoldre problemes i buscar oportunitats, agreuja els conflictes, beneficia només a uns quants i no aporta l’empenta necessària per al progrés de Sant Martí.
Amb energia renovada i amb moltes ganes de treballar, em proposo participar activament en la tasca d’oposició constructiva, decidida i raonada des de l’Ajuntament com a representant socialista. Ho faré juntament amb els companys del col•lectiu socialista, en col•laboració també amb el fins ara regidor Josep Porcell i de tothom que comparteixi la diagnosi actual del municipi i que vulgui col•laborar amb les nostres propostes.
No podem perdre el temps com a poble atents a la necessitat constant del govern actual de Ramon Carbó de demostrar amb imposició que el govern mana. No es tracta de que el govern venci a ningú sinó que convenci. Per això ens proposem aportar al municipi una visió i una actitud basada en els valors socialistes de la justícia social i el municipalisme actiu i democràtic, amb una posició de defensa clara de la projecció del municipi, de la comarca i del país. En aquest sentit, el col•lectiu socialista de Sant Martí ha estat sempre part activa del nostre poble.

Pere Cano va prendre possessió com a nou regidor socialista a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca el març de 2014. Té 23 anys i és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha viscut des que va néixer a Sant Martí i ha participat en diverses entitats del municipi. Forma part del col·lectiu socialista de Sant Martí i treballa al sector dels serveis bancaris.

Comparteix!