Es presenta la candidatura “Movem Sant Martí – Col•lectiu Socialista – Candidatura de Progrés”

Pere Cano (24 anys), actual regidor socialista, encapçala la candidatura com a alternativa transversal per al canvi en positiu al municipi. Albert Tort (30 anys) i Albert Molinari (35 anys) ocupen la segona i tercera posició de la llista de MOVEM-CP

El col·lectiu socialista de Sant Martí ha treballat en els últims mesos en el marc del moviment “Movem Sant Martí” (www.movemsantmarti.cat) per tal de definir un programa per a les properes eleccions municipals a través de trobades i contactes oberts. Ara, el grup ha presentat la que serà una candidatura transversal, amb independents i persones de l’àmbit socialista sota el nom Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista – Candidatura de Progrés (MOVEM-CP).

Aquesta candidatura aglutina una llista plural de persones que combina experiència i renovació i gent de perfils diversos i de diferents barris del municipi. Segons el cap de llista, Pere Cano, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, es tracta d’una candidatura que s’ha fet pensant en incorporar “persones amb capacitat, implicades i amb l’objectiu de moure Sant Martí en positiu i amb rigor, perquè aquesta és una necessitat real al municipi que cal impulsar amb tota la nostra energia i amb una visió socialista”. Per Pere Cano, “el conservadorisme de l’actual govern de CiU amb Ramon Carbó i les seves maneres de fer, ni donen resultats positius, ni ens fan sentir orgullosos del nostre municipi, ni permeten avançar com es mereix Sant Martí”. Cano afegeix que “per això volem moure Sant Martí i que la gent es mogui amb nosaltres. Ho volem fer amb rigor, parlant d’idees i de propostes per sant Martí. Per tot plegat hem fet una candidatura amb gent molt capaç en diversos àmbits.”

Albert Tort, de 30 anys, veí de la Serra de Dalt, enginyer en informàtica, doctor per la UPC i implicat en diverses associacions del municipi com El Martinet o l’Associació Contra el Càncer i en el moviment cultural a la comarca, acompanyarà Pere Cano com a número 2 de la candidatura de MOVEM-CP. Albert Molinari, de 35 anys, veí del Nucli Urbà, administratiu a una empresa i col·laborador de diversos mitjans de comunicació esportius, serà el número 3. La candidatura continua amb Eva Codina (implicada en diverses entitats i que va ser regidora de cultura), Carol Gómez (veïna del nucli urbà), Marite Evaristo (veïna dels Hostalets i dedicada al món de l’art i la cultura), Francesc Térmens (del barri de la Rovira Roja), Montse Sebastià (mestra de l’escola i pedagoga), Maribel Saumell (Rovira Roja), Carmen Cano (nucli urbà) i Juan Manuel Villar (La Bleda). Com a suplents, formen part de la candidatura Esther Parés (del barri de Can Lleó) i Pere Tort, que va ser alcalde socialista del municipi.

candidaturaMOVEM_CP

Comparteix!