Qui som i què volem fer?

Escrit a ‘El Martinet’ , edició març 2015.

Sant Martí és un municipi amb gent diversa, amb un teixit associatiu que ens caracteritza i dóna vida, amb un patrimoni admirable i amb una riquesa col·lectiva que cal impulsar i preservar. Els veïns i veïnes som una part essencial de tot plegat, però necessitem un govern municipal que aporti solucions i no problemes. Són molts els episodis de Ramon Carbó i dels regidors de CiU a Sant Martí que ens avergonyeixen i que no solucionen res, ans el contrari. Volem un Sant Martí que tiri endavant amb decisió, amb més justícia social i menys favoritismes. Calen solucions raonables i menys oportunisme, una gestió dels diners que serveixi per impulsar estructures socials fortes des de l’ajuntament i no per sufragar els embolics judicials de l’alcalde i els problemes urbanístics eterns derivats d’actituds xulesques de qui ens governa actualment a Sant Martí. El canvi és possible, però cal que ens moguem col·lectivament.

Veiem moltes coses que no ens agraden del que passa a l’ajuntament i que afecten el dia a dia i el futur del nostre municipi. Podem anar molt més enllà d’acceptar amb resignació les actituds de l’alcalde i els regidors de CiU. No volem ser hostatges d’unes actituds que ens avergonyeixen, d’una voluntat de control obsessiu que no podem admetre i d’uns resultats que no ens satisfan. No podem permetre col·lectivament que tinguem un govern municipal que creï més problemes que no pas solucions.

El col·lectiu socialista volem somiar el Sant Martí dels propers anys comptant amb tothom que tingui opinió sobre el municipi. Estem decidits a dissenyar un full de ruta clar i participatiu, amb quanta més gent millor. I volem treballar per tenir l’oportunitat d’aplicar el resultat d’aquest procés amb responsabilitat i rigor. En definitiva, considerem que cal moure’ns per Sant Martí Sarroca. Però cal que ens alcem tots plegats amb seny. Per això, us convidem a ajudar-nos, a visitar el web movemsantmarti.cat, a sumar esforços, a canviar les formes i a actuar!

 

Comparteix!