Dos regidors al govern municipal. Movem Sant Martí!

 

El col·lectiu socialista de Sant Martí va presentar-se a les eleccions del passat 24 de maig amb una candidatura oberta i de progrés. En nom de totes les persones que han format part de la candidatura Movem Sant Martí-Col·lectiu Socialista i de tots els qui han col·laborat directament o indirectament amb nosaltres, volem agrair el suport rebut en les passades eleccions municipals, un suport que ens ha fet créixer en vots i representació al Ple, on des del dia 13 de juny tenim dos regidors.

Com és sabut, els resultats electorals van conformar un mapa on cap de les forces va obtenir la majoria absoluta. Els partits d’esquerres de Sant Martí hem interpretat els resultats com una clara voluntat de canvi a l’Ajuntament i per això ens vam implicar de valent per fer possible la constitució d’un govern d’esquerres. Aquest govern és, avui, un fet. I ho és en base a un programa de govern que ja hem fet públic de forma transparent a la pàgina web de l’Ajuntament.

Tenim l’oportunitat de treballar pel municipi des del govern municipal i ho farem en base al programa electoral amb el qual ens vam presentar a aquestes eleccions, en col·laboració i amb un treball conjunt amb la resta de forces polítiques que són companyes de govern. El nou govern treballarà com un equip i fugirà del personalisme al qual estàvem acostumats en les darreres legislatures. Volem impulsar un canvi en positiu des de l’Ajuntament. Un canvi i unes maneres de fer diferents que hem defensat aferrissadament en la campanya electoral i també al llarg de la nostra història en la política municipal.

Volem també aprofitar aquest espai per agrair públicament, com ja ho vam fer al ple d’investidura, la tasca realitzada pels regidors de l’anterior legislatura que no repeteixen i també la tasca dels tècnics i treballadors municipals. En aquests primers dies de posta en marxa del nou govern, hem pogut observar una dinàmica molt positiva i de col·laboració per part de tothom. L’actitud dels treballadors municipals ha estat exemplar aquestes setmanes i volem de nou, agrair-ho.

Els nostres regidors, Pere Cano i Albert Tort, assumiran durant tota la legislatura les regidories de Cultura i Festes, Participació Ciutadana, Règim intern, Acció Social (Benestar Social i Gent Gran) i Comunicació i Noves Tecnologies. Ens implicarem en l’acció de govern conjunta i treballarem de valent des de les nostres àrees per oferir una gestió eficient, transparent i que estigui al dia de les necessitats dels martinencs.

Per part nostra serà un plaer formar part del govern de l’Ajuntament amb l’objectiu de posar al centre de l’activitat municipal la transparència, la participació, l’acció social, la convivència i la vida activa al municipi, treballant amb una actitud de respecte, col·laboració i bon fer.

Comparteix!