Sant Martí està viu

(escrit extret de ‘El Martinet’, octubre 2015)

Movem Sant Martí participem del govern municipal amb un objectiu molt clar: Sant Martí ha de ser un municipi actiu, plural i obert. Un municipi en moviment! I ho ha de ser tenint com a principal eix d’actuació la justícia social i la sensibilitat per actuar des de l’Ajuntament per donar oportunitats de viure el municipi a com més gent millor, a través de les entitats i associacions, de la xarxa pública de suport social, de la cultura, de la participació en els afers públics, de l’educació, de l’esport, del comerç local, de l’urbanisme just i sostenible, etc. Per això treballem en col·laboració amb els companys de govern i ho fem amb decisió i rigor, sense pausa i gestionant dia rere dia més enllà de la política-espectacle.

La implicació de tanta i tanta gent en el teixit social martinenc és essencial per moure Sant Martí. També ho és dotar-nos de mecanismes públics perquè aquells martinencs i martinenques que tinguin dificultats puguin participar-hi més i millor. Aquests són els eixos clau d’actuació dels socialistes de Sant Martí. Per això cal inversió social i dinamisme econòmic, cultural i associatiu. I també cal arriscar a l’hora de plantejar noves maneres de fer i alhora de planificar el futur en equipaments i iniciatives. En això estem.

I sense cap mena de dubte, també cal pluralisme i participació col·lectiva. Sant Martí està actiu i per això no necessita cap “sheriff”, sinó voluntat d’implicació i suport des de l’Ajuntament a col·lectius que volen contribuir al municipi. El govern ho està fent amb normalitat i sense estridències, sense amenaces innecessàries ni excloents, des dels més joves als mes grans. I el resultat és prou positiu: Sant Martí està en moviment.

Comparteix!