El govern és per a nosaltres un compromís de treball

Publicat a El Martinet, novembre 2015

 

Quan vam demanar la confiança als veïnes i veïnes a les darreres eleccions municipals, ho vam fer, com sempre, conscients que l’oportunitat de governar implica esforç, dedicació, compromís i tocar de peus a terra, sense perdre determinació i visió de futur. Avui estem participant amb energia en el govern municipal i, per nosaltres, això és un compromís de treball que vam adquirir amb la ciutadania.

Estem fent el que vam comprometre’ns a fer: treballar a través dels nostres regidors amb la col·laboració del grup de Movem Sant Martí, alhora que ens continuem obrir a qualsevol que vulgui col·laborar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web (movemsantmarti.cat) i del nostre correu electrònic (opina@movemsantmarti.cat).

Portem poc més de 100 dies del Govern Martinenc d’Esquerres i el municipi té dinamisme, activitat, més pluralitat, més transparència, més informació i més acció social. En això estem els regidors del grup socialista – Movem Sant Martí i no ens desviarem d’aquest objectiu, defensant amb fermesa que el que ens cal avui és treballar amb els companys de govern i tirar endavant el municipi amb l’ajuda de com més gent millor. Per dir-ho clar: no estem per tonteries, sinó per projectes seriosos. No estem per crítiques estèrils, sinó per idees constructives. No estem només per paraules boniques, sinó per treballar. Aquest va ser i és el nostre compromís.

Per altra banda, a Catalunya, el candidat a la presidència de Junts pel Sí, Artur Mas, no ha superat la investidura ni en primera ni segona votació. Ara haurem d’esperar més temps a què Junts pel Sí i la CUP es decideixin a desencallar l’embolic de la investidura. Després ens quedarà el del país. I mentrestant, tenim un govern en funcions, que no sabem ben bé si fa alguna cosa més enllà d’esperar a no se sap ben bé què, amb la de feina que hi ha per fer (llistes d’espera a la sanitat pública, manca de pressupost en educació, cobraments de les farmàcies per part de la Generalitat, control i transparència en els casos de corrupció, etc.). Cal, sincerament, centrar-nos en el debat social.

Comparteix!