Vine a la taula de conversa “Catalunya: I ara què?” el dijous 17 de desembre de 2015

Dijous 17 de desembre de 2015

A les 8 del vespre, a la Sala Polivalent de Sant Martí Sarroca


Descarrega el fulletó en PDF aquí

taulaconversa

 

 

 

 

 

BENVINGUDA a càrrec de

Pere Cano

Cap de llista de Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista  i regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració.

TERTÚLIA amb

Raimon Obiols

Raimon Obiols va començar a militar, durant la dictadura franquista, al Moviment Socialista de Catalunya (MSC) l’any 1957 quan estudiava Geologia a la Universitat de Barcelona. Va exercir com a professor a la Facultat de Geològiques fins a la seva expulsió en represàlia per haver participat el 1966 a l’assemblea de constitució del Sindicat Democràtic d’Estudiants de la Universitat de Barcelona. A partir de 1971 va prendre part en l’Assemblea de Catalunya. El 1973 va ser detingut en la reunió de l’assemblea permanent d’aquesta plataforma i va passar tres mesos a la presó. El 1974 va ser un dels impulsors de la creació de Convergència Socialista de Catalunya, i del Partit Socialista de Catalunya-Congrés.  En democràcia, va ser diputat a les Corts Espanyoles i va participar en la fundació del Partit dels Socialistes de Catalunya, el 1978. En va ser primer secretari entre 1983 i 1996 i president fins al 2003. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya  i va ser escollit eurodiputat del Partit Socialista europeu el 1999, el 2004 i el 2009. En aquesta etapa va ser Vicepresident del Parlament Europeu i Vicepresident del Grup Socialista Europeu.

Laia Bonet

Laia Bonet Rull va néixer a Valls. És llicenciada en Dret i és professora a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull. Va ser diputada al Parlament de Catalunya durant la IX legislatura i Secretària del Govern de la Generalitat del 2007 al 2010. El 2015 va presentar-se a les primàries per escollir candidat a l’alcaldia de Barcelona. També és directora adjunta a la presidència de relacions institucionals d’Aigües Ter Llobregat i col·labora com a opinadora en tertúlies televisives.

Xavier Grau

Candidat a senador a les properes eleccions generals del 20 de desembre de 2015. És llicenciat en Ciències de la Informació i és regidor de l’Ajuntament de Cubelles. Col·labora en diversos mitjans de comunicació digitals com Eldebat.Cat, Diario Siglo XXI, E-Notícies,… Va ser redactor i col·laborador en diversos diaris i ràdios (El Periódico, L’Hora del Garraf, Catalunya Ràdio….) i guionista a programes de TVE Catalunya.

Moderarà el debat

Albert Tort

Regidor del Grup Municipal Socialista – Movem Sant Martí a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Enginyer i Doctorat en Informàtica.

Comparteix!