La participació: una aposta dels socialistes martinencs en marxa!

escrit extret de la publicació de desembre de ‘El Martinet’

 

Durant el passat ple municipal, el govern d’esquerres martinenc vam presentar diverses iniciatives per reforçar la participació ciutadana en els afers públics, aprovant la creació i el reglament del Fòrum d’Entitats i el Consell de la Gent Gran, que esdevindran espais perquè el teixit associatiu del municipi i la gent gran puguin trobar-se, relacionar-se de forma transparent amb l’Ajuntament i col·laborar. El grup de CiU, en canvi, va votar-hi en contra, perquè anclats en el passat encara no han entès que no passa res (al contrari) perquè la gent es trobi, participi i parli de forma oberta amb l’Ajuntament. Per cert, es tracta de mecanismes participatius que seran presidits per persones de la societat civil i que tindran representació de tots els grups municipals. Des del grup socialista – Movem Sant Martí hem impulsat aquests mecanismes participatius treballant conjuntament amb la resta de grups dels govern. Res a veure amb el que estàvem acostumats.

Per altra banda, després de demanar-ho molts anys sense èxit amb els governs amb majoria absoluta de CiU, per primera vegada hi haurà una exposició pública de la proposta de  pressupostos als veïns i veïnes prèviament a la seva discussió al Ple Municipal. Es tracta d’una forma més d’acostar allò que es fa a l’Ajuntament a tothom qui hi vulgui contribuir de forma directa.

Estem a les acaballes del 2015 i afrontem amb energia el 2016, amb ganes de seguir treballant i impulsant la defensa de la justícia social al municipi, el seu progrés i el seu dinamisme.

 

Comparteix!