Davant els intents de bloqueig, acció. Davant l’excitament interessat, prioritats socials i treball per al municipi.

escrit extret de El Martinet, desembre 2016

L’oposició ha estat ja convocada més vegades a parlar junt amb el govern en la primera etapa de la legislatura actual que no pas en tota l’època de govern en majoria absoluta de Ramon Carbó, en què no hi havia ni tant sols comissions informatives on participés l’oposició. És important recordar-ho juntament amb l’aposta per la transparència del govern actual davant de determinades afirmacions de CiU que semblen oblidar que la gent té memòria i que ja va “tastar” què significa un govern de Ramon Carbó. Sí que és cert, però, que realment l’actitud a les sessions de treball i a les comissions informatives per part de l’oposició té sovint una manera de fer realment poc constructiva i en alguns casos, fins i tot, ratlla l’insult.
 
Afortunadament, davant dels intents de bloqueig de CiU i el trànsfuga Romanos, el govern martinenc d’esquerres avança en projectes per Sant Martí amb determinació i respon a les actituds poc constructives amb accions per al municipi. 
 
El col·lectiu socialista i Movem Sant Martí estem compromesos amb un treball rigorós des de l’Ajuntament, que alhora significa un esforç amb empenta i dedicació. Ni entrarem en les provocacions exagerades (perquè hi ha altra feina a fer de profit) ni perdrem el focus de la feina que ens vam comprometre a fer: treballar pel municipi. L’Ajuntament ni és el Parlament de Catalunya, ni el Congrés dels Diputats, on sovint amb poc encert se cedeix a la política del soroll, i a enredar la troca, a una banda i altra dels hemicicles. En alguns temes importants com l’encaix entre Catalunya i Espanya, veiem com sovint s’escenifiquen inflamacions interessades i s’emeten proclames que busquen més l’enrariment i la perpetuïtat dels problemes que no pas les propostes, el diàleg i la resolució política.
 
L’Ajuntament sí que és, en canvi, la institució que té encomanada la tasca importantíssima de fer progressar el nostre municipi per difícils que siguin els reptes. I més enllà de les conjuntures i les reaccions airades, això és el que intentem fer ara i és el nostre compromís per al 2017 i més enllà. Ens cal acabar amb actituds que no porten més enllà que a l’enfrontament perpetu i que no tenen res a veure amb l’interès general de Sant Martí, que és el que perseguim.
 
Amb aquest desig i des del nostre compromís indiscutible amb el govern martinenc, desitgem unes bones festes i un feliç 2017 . Volem un municipi cohesionat i de progrés en base al respecte democràtic, sense pràctica ni utilització del transfuguisme polític i, sobretot, amb implicació social per a un municipi actiu que tingui el suport i l’impuls de l’Ajuntament per millorar col·lectivament.

Comparteix!