Les coses clares!

escrit extret de El Martinet, publicat gener 2017

Des del col·lectiu socialista – Movem Sant Martí intentem sempre dir les coses el més clares possible. Aprofitem doncs per dir-ne algunes:
 
– Estem compromesos amb la tasca del Govern Martinenc d’Esquerres i dedicarem tota l’energia que puguem, a través dels nostres dos regidors Pere Cano i Albert Tort, a seguir treballant en les responsabilitats de govern en col·laboració amb els companys dels altres grups. I mentrestant, seguirem treballant també per evitar que el transfuguisme de Manel Romanos i l’ús que en vol fer Ramon Carbó i CiU, tinguin mínima rellevància en allò que realment ens ocupa: que el municipi segueixi avançant pensant en l’interès col·lectiu i amb visió de futur.
 
– Per cert, perquè quedi clar també (després de sentir a dir moltes coses, val la pena explicar-ho…): al municipi s’estan fent batudes de senglars, sí.  I això deixa clar que CiU i Romanos només estan interessats a estirar i estirar una barreja barroera de decisions d’àmbits diferents en un tema que requereix ser més raonables: la necessària gestió de la població de senglars. Per tant, que no ens vingui més ningú amb l’ús partidista sobre això, menys encara quan és un tema que juga amb la sensibilitat de la gent (pagesos, conductors, persones compromeses amb la defensa dels drets dels animals, caçadors, etc.). Estem davant d’un tema més complex del que volen vendre alguns, i que no només ens afecta a nosaltres, sinó a molts municipis del país.
 
– Per nosaltres no quedarà… no pararem ni deixarem que triomfi ningú que tingui com a objectiu frenar el municipi amb un únic interès: tornar enrere cap a l’experiència d’anys de govern de Carbó i CiU que ja vam viure prou.
 
– Tenim molt clar que els nostres regidors són només part de la representació d’una institució com l’Ajuntament, que ens representa a tots, alhora que som part activa del Govern per actuar en benefici del municipi. Per això ens centrem a treballar pel benestar del municipi. 
 
– A més, a través del nostre grup socialista – Movem Sant Martí, expressem que som plurals, som catalanistes, defensem les institucions, el respecte i els acords.  I sobretot som demòcrates. No volem anomalies democràtiques com les que vivim al municipi amb un trànsfuga, per exemple. I alhora, tampoc estem per desobeir allò que algú decideixi en funció de les seves percepcions, perquè tots hem de passar pel mateix sedàs:  sumar majories per canviar aquelles lleis que no ens agradin sumant vots i esforços a les eleccions primer, i al òrgans que tenen competència per aplicar millores efectives després.
 
– Considerem que més dosis de pragmatisme i de feina útil fan falta al municipi i al país.
 
– El govern som i hem de ser facilitadors i impulsors de l’activitat social, associativa, cultural, festiva…. hem de ser capaços de moure i gestionar projectes amb visió estratègica (i s’està fent amb molta feina que no és de curta volada, sinó que requereix mesos d’esforç per concretar passos que portaran a un municipi amb un futur millor), hem d’anar corregint i estructurant una organització municipal que porta anys funcionant de la mateixa manera, i hem de pensar en la justícia social i el suport a la gent, perquè tots plegats ens sentim martinenques i martinencs i ens impliquem amb el municipi.
 
Ja ho dèiem… i més que mai ho continuem afirmant: Movem Sant Martí!

Comparteix!