Movem Sant Martí: Treballant de debò, amb tu, i per al municipi!

escrit extret de El Martinet, publicat el març de 2017

Tens idees per Sant Martí? Ens vols ajudar en la nostra tasca al govern de l’Ajuntament? Has vist alguna cosa que cal tenir en compte i ens la vols comentar? Vols contribuir en positiu al municipi?
 
Si creus en el treball de debò, en l’acció col·lectiva i en la voluntat d’enfocar els esforços per a un municipi que tiri endavant en positiu, t’esperem amb el cafè a punt! Els regidors del col·lectiu socialista-Movem Sant Martí hi som per treballar, focalitzant el nostre esforç en la gestió, el rigor i el treball decidit per Sant Martí. Per això, si tens qualsevol idea, suggeriment o tens ganes que se sàpiga la teva opinió, no dubtis a contactar amb nosaltres (comunicacio@movemsantmarti.cat) per quedar un dia informalment per berenar o esmorzar. Si ens ho expliques, ens hi posarem! I per això volem impulsar una línia directa amb els regidors de Movem Sant Martí. 
 
Volem que el treball a l’Ajuntament sigui realment un esforç en el que tu també facis de regidor/a amb nosaltres! Si hi som, hi som per treballar pel municipi, i per això els nostres regidors, en Pere Cano i l’Albert Tort, estan oberts a trobar-se informalment amb tothom que tinguis idees i opinió sobre el municipi. Si hi ha alguna cosa que ens vols dir, no dubtis a fer-ho!
 
El nostre focus és clar: vam ser elegits per contribuir a millorar el municipi i, amb la nostra representació  a l’Ajuntament, això és el que intentem fer amb decisió i treball. No estem per allò que no té a veure amb això i sí, en canvi, dediquem i dedicarem tots els esforços a allò que realment importa: moure Sant Martí!

Comparteix!