Qui vulgui destruir, que marxi.

Escrit extret de ‘El Martinet’, publicació agost 2017

És lamentable que tot un municipi com el nostre hagi d’estar pendent als plens del que vota un trànsfuga com el Sr. Romanos (que apareix als plens i no fa cap aportació més que verbalitzar ocurrències). Com ho és que l’actitud d’un partit (CiU, PDeCAT, Demòcrates o com s’acabin dient) que afirma tenir seny i que, en canvi, s’atreveix a utilitzar temes sensibles per al municipi per bloquejar indiscriminadament allò que ha d’aprovar-se amb majoria absoluta al ple.

Se suposa que hi som per construir. I això a Movem Sant Martí ho tenim molt clar. Perquè “moure” és “progressar”. Perquè “moure” és “construir”. I qui vulgui ser una pedra al camí, qui vulgui anar a la contra, qui vulgui bloquejar, realment no hauria de gaudir de la confiança dels veïns i veïnes, perquè sinó després veiem reduccions a l’absurd incomprensibles. Potser el dia de les eleccions no ens n’adonem prou de la importància i de les conseqüències que tindrà la distribució de representació en regidors i regidores que surti…

Per sort el govern té moltes eines per treballar dia a dia (només algunes coses cal que siguin validades per la majoria absoluta del ple) i per això els regidors del grup socialista-Movem Sant Martí hi participem activament. Però és lamentable haver de veure com, després de treballar dia a dia, es presenten cada dos mesos als plens el Sr. Romanos i els regidors de CiU encapçalats per Ramon Carbó amb un objectiu: destruir, bloquejar i impedir coses tant importants del present més immediat com l’escola de música, l’acceptació d’una important subvenció de més de 100.000 euros de la Unió Europea per acabar totes les obres i la museïtzació del conjunt monumental, per optimitzar els serveis de telefonia, etc. Sincerament, si volen jugar, ens agradaria que juguessin amb altres coses, perquè la gent no hem de perquè patir la ràbia de Romanos i de Carbó de no poder canviar el govern que va ser escollit democràticament. I que quedi clar que si no l’han canviat, és perquè la llei actual els impedeix fer-ho amb un trànsfuga.

Una vegada més, demanem que alguns recuperin el seny i facilitin les iniciatives del govern municipal que sí que és exemple de diàleg i de treball conjunt. D’altres, com el trànsfuga, no n’esperem ni això. Que CiU no impedeixi el present primer, i després podrem parlar del futur amb la màxima voluntat de diàleg.

Comparteix!