Sentit de municipi, ja!

escrit extret de El Martinet, publicat el juny de 2017
 
Els regidors de Movem Sant Martí treballem al govern de l’Ajuntament des d’una visió transformadora i amb el màxim rigor. Perquè la política als municipis ha de ser això: treballar per dur a terme iniciatives, governar i governar bé, pensant en allò que és just i amb mirada àmplia, i tenint clar que governem pel municipi en el seu conjunt. I si cal equivocar-se, doncs també. Però mai ens aturarem. Per això duem a terme al sí del govern iniciatives, gestió i projectes de futur. Només cal observar per veure l’activitat que promovem. I davant les propostes, dubtes i reptes que ens plantegeu quan parleu amb nosaltres, actuem!
 
Però aquesta capacitat transformadora, que és possible en tot allò que depèn del govern, a vegades topa amb entrebancs i dilacions quan alguns assumptes s’han d’aprovar al plenari municipal, a causa de la pinça que fan als plens el trànsfuga i CiU. A vegades, el ridícul és tant gran que, propostes bàsiques i essencials pel municipi, les bloquegen votant en contra sense més argument que l’interès partidista. I això demostra, sense cap mena de dubte, que cal reclamar sentit de municipi, ja! I amb això no volem dir pas que no es pugui criticar el govern, ja que les crítiques sempre hi seran i són positives si serveixen per avançar. Però el que cal és que CiU posi seny i que, almenys, no sigui el fre d’un municipi que, en el seu conjunt, vol tirar endavant.
 
El govern no s’aturarà, però ens podríem estalviar temps, recursos i paciència dels veïns i veïnes si existís, ni que fos una mica més, un sentit de municipi, per damunt de la voluntat partidista de CiU i l’interès de rellevància personal del trànsfuga. Per nosaltres no quedarà seguir intentant que sigui així, però al mateix temps, no pararem de pencar, perquè és pel que hi som.

Comparteix!