Comunicat dels regidors del Grup Municipal Socialista – Movem Sant Martí sobre el 12 d’octubre

Els regidors del grup Socialista-Movem Sant Martí representem una candidatura que s’aglutina entorn els valors de la pau, el diàleg, el seny, l’escrupolós respecte a la democràcia, el debat entre diferents i, sobretot, la feina decidida perquè les coses tirin endavant de forma constructiva i reverteixin a la vida del municipi. Això implica, també, respecte a la pluralitat i a la llibertat de sentiments, que de ben segur són diversos a la societat martinenca i catalana.

És per això, que, com a regidors del municipi, volem manifestar el nostre absolut respecte a totes aquelles persones que vulguin celebrar el 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, de la mateixa manera que celebrem i respectem aquells qui participem en els actes del dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Tant per qui celebra una o altra festivitat, com les dues, com cap, demanem respecte, sobretot per part de l’Ajuntament com a institució.

Els regidors del grup Socialista-Movem Sant Martí en cap cas hem afirmat que aniríem a l’Ajuntament el dia 12 d’octubre i menys encara que hi “aniríem a treballar”. És més, tenim la nostra feina principal a banda de la tasca com a regidors, i això fa que sigui habitual que aprofitem les festes a la nostra feina principal i els moments lliures després de la feina per anar a l’Ajuntament a tirar endavant projectes pel municipi. No ens trobaran a nosaltres, per tant, en escenificacions que vagin en la línia de menystenir la voluntat lliure de cadascú de sentir-se català, espanyol o ambdues coses.

Comparteix!