Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Albert Tort serà el nou alcaldable de Movem Sant Martí Sarroca

El martinenc Albert Tort, regidor aquesta legislatura a l’oposició a Sant Martí Sarroca, serà el nou candidat a l’alcaldia de Sant Martí Sarroca per Movem Sant Martí (MOVEM-CP) per a les properes eleccions municipals del maig de 2023.

Albert Tort, de 38 anys, és enginyer en informàtica, doctor en computació per la Universitat Politècnica de Catalunya, treballa com a CTO en una empresa tecnològica des de fa 10 anys i és coordinador d’un postgrau a la universitat. A nivell comarcal, aquesta legislatura és el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També està involucrat en diferents associacions i entitats.

El qui va ser cap de llista de MOVEM anteriorment, Pere Cano, tancarà la candidatura de MOVEM-CP, i explica que “seguiré implicat amb aquest equip sòlid, que en la propera candidatura comptarà amb renovació i experiència” perquè “cal obrir a Sant Martí una nova etapa després del govern de Foment-ERC-CUP, sense tornar a fases del passat”.

Tort assegura que Sant Martí “pot anar més enllà, podem donar-li més color, i per això posarem el focus en la convivència i la seguretat; la neteja i ordre dels espais públics; la priorització al nucli i als barris; la bona gestió econòmica; la innovació cultural, associativa i esportiva al municipi; l’atenció amb eficiència i digitalització a l’Ajuntament; i els projectes de futur com el centre de dia per la gent gran, la millora de l’escola i un espai per la gent jove. I canviarem l’autocomplaença per la il·lusió de tornar a ser un municipi referent a l’Alt Foix i al Penedès amb col·laboració i sentit de municipi.”