Pere Cano encapçalarà la candidatura de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca

Pere Cano i Albert Tort, els actuals primer i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament, faran tàndem i seran novament el número 1 i número 2 de la candidatura del Col·lectiu Socialista – Movem Sant Martí – Candidatura de Progrés  (MOVEM-CP)

Ho han anunciat a través d’un vídeo en què repassen exemples de la feina feta i asseguren que “seguirem treballant per moure Sant Martí en positiu”.

Els regidors de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca i actuals primer i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Pere Cano i Albert Tort, han anunciat a través d’un vídeo, en què els dos regidors conversen sobre la tasca realitzada per “moure Sant Martí en positiu”, que es presentaran de nou fent tàndem per encapçalar la candidatura del Col·lectiu Socialista – Movem Sant Martí – Candidatura de Progrés (MOVEM-CP) a les properes eleccions del 26 de maig. El vídeo està gravat al Parc de la Pau, on ben aviat començaran les obres de la biblioteca municipal, amb vistes al municipi. 
Pere Cano, que serà el cap de llista de la candidatura, té 28 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’administració Pública i és regidor des de 2013. Albert Tort, que serà el número 2 de la candidatura, és enginyer i doctor en Informàtica i és regidor des de 2015. Tots dos combinen la seva feina professional amb la tasca a l’Ajuntament. Pere Cano ha explicat que “qui vulgui un Sant Martí que avanci en positiu, trobarà la candidatura de MOVEM-CP a les properes eleccions municipals amb un equip preparat, actiu i decidit a seguir treballant de manera constructiva, tal i com hem demostrat en aquesta legislatura”.
El vídeo es pot veure a: http://movemsantmarti.cat/videomissatge