El martinenc Albert Tort, vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès


El regidor del grup socialista – Movem Sant Martí ha estat designat també conseller comarcal d’Ensenyament i president de l’àrea de plans transversals que engloba les conselleries d’Ensenyament, Cultura, Cooperació, Esports, Joventut i Habitatge


Albert Tort ha assegurat que “el Consell Comarcal és una institució clau per a projectes i serveis dels municipis i per al posicionament de la comarca de l’Alt Penedès”

El regidor de Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista – Candidatura de Progrés de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, Albert Tort, ha estat designat vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La coal·lició Candidatura de Progrés i JuntsXCat van acordar un govern conjunt en aquesta institució i el plenari del Consell ha aprovat ja l’organització política.

Albert Tort és també el titular de la Conselleria d’Ensenyament, que engloba temes destacats com la gestió del transport escolar a la comarca, les subvencions per a menjadors escolars o l’Escola de Música de l’Alt Penedès. També assumeix la presidència de l’Àrea de Plans Transversals, una de les cinc àrees de direcció política del Consell Comarcal, que inclou les conselleries d’Ensenyament, Cultura, Cooperació, Esports, Joventut i Habitatge. Tort és també des d’aquest mes d’agost el president del grup comarcal socialista a l’Alt Penedès. Per Movem Sant Martí, “és una bona notícia per al municipi i per a la comarca que el nostre regidor assumeixi la responsabilitat de vicepresident primer del Consell Comarcal”.

Tort ha explicat que en la primera junta del nou govern del Consell Comarcal celebrada aquest dilluns, ja s’han aprovat diferents temes relacionats amb la comarca i amb projectes i serveis en matèria d’ensenyament, territori, atenció social i cultura, com per exemple la designació de membres de la mesa de contractació de l’obra de restauració del Castell de Sant Martí Sarroca, gestionada pel Consell Comarcal a través del programa FEDER “Penedès 360º”. Pel vicepresident del Consell Comarcal, “és important que es conegui que el Consell és una institució que gestiona projectes i serveis importants per als municipis i la comarca”. Albert Tort ha afirmat també que “d’aquesta manera, el col·lectiu Movem Sant Martí continua treballant des de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Martí, i ara també en el marc del grup comarcal socialista i del govern del Consell Comarcal, gestionant projectes i iniciatives per Sant Martí i per al conjunt de municipis de l’àmbit comarcal”.

L’organigrama del Consell Comarcal es pot consultar a: http://www.ccapenedes.cat/el-consell