Oposició exigent i responsable, també davant de reptes excepcionals

Des de Movem Sant Martí tenim molt clar que, davant de la situació excepcional provocada pel Coronavirus, és necessari que la responsabilitat de totes les formacions polítiques del municipi se centri en superar de manera unitària la situació, intentant reduir al màxim les afectacions en l’aspecte fonamental que ha de guiar qualsevol decisió: la salut pública. Som conscients que el repte que tenim per davant és global, però que depèn de totes i tots, de cadascun i cadascuna de nosaltres, en base a les indicacions dels experts i de les autoritats.

Per això, a través dels nostres regidors a l’Ajuntament, tal i com fem també en altres institucions comarcals, apliquem i aplicarem una actitud de col·laboració i suport en les decisions que es van prenent per part de les autoritats sanitàries i en la seva aplicació a tots els nivells, també al municipi, conscients del repte social i institucional del moment.  Per aquest motiu, mantenim les vies de comunicació i el suport que calgui amb la resta de regidors i regidores de l’Ajuntament, en la coordinació i la comunicació de les mesures necessàries.

La gestió municipal, els acords i les discrepàncies són saludables en el dia a dia i motiven la millora de l’acció pública. Per això existeix govern i oposició en els ajuntaments i en la resta d’institucions. Ara bé, davant de temes importants (i en tenim d’altres al municipi), la nostra és i serà una actitud en positiu en benefici de la millora del municipi.