banner5

Aquest és l’equip que va formar la candidatura que es va presentar a les eleccions municipals de l’any 2015 representant el projecte socialista i de Movem Sant Martí. En aquestes eleccions, la confiança dels martinencs i martinenques va fer possible que dos regidors ens representin a l’Ajuntament, participant activament al govern municipal.

—————————————————-

1. PERE CANO MIRET

Te 24 anys i és veí de la Serra de Dalt. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública. Regidor socialista a l’Ajuntament de Sant Martí des del 2013. Estudiant de Màster en Dret Local. Treballa com a administratiu.

2. ALBERT TORT PUGIBET

Té 30 anys i és veí de la Serra de Dalt. Enginyer en Informàtica, Màster en Computació i Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha sigut professor a la Universitat i actualment treballa a una empresa d’enginyeria. Va ser director de la Coral Sarroca Nova. És col•laborador d’El Martinet i l’Associació Contra el Càncer i està vinculat al món cultural de la comarca.

3. ALBERT MOLINARI DOMINGO

Té 35 anys i viu al nucli urbà. Està casat i té dos fills. Té un cicle Formatiu de Grau Superior en Logística Interna i Distribució. Treballa com a administratiu i és col•laborador de diferents mitjans de comunicació esportius, tant ràdio com premsa escrita.

4. EVA CODINA VIVES

Té 54 anys i viu al nucli urbà. Està casada i té un fill. És llicenciada en Història de l’Art i treballa com a administrativa. Ha estat vinculada a la vida associativa del municipi (Comissió de Festes, Agrupació Teatral i Dansaire, Grup de Teatre, Ball de Gitanes,…) i va ser membre de l’AMPA de l’Institut Alt Foix. Regidora a l’Ajuntament del 1999 al 2007.

5. CAROLINA GÓMEZ BEJARANO

Té 32 anys i és veïna del nucli urbà. Viu en parella i té tres fills. Actualment és mestressa de casa  i estudiant d’auxiliar d’infermeria.

 6. MARITE EVARISTO

Viu als Hostalets. Es dedica a l’art i està vinculada al món de la cultura. Ha participat i impulsat diferents iniciatives i projectes relacionats amb les expressions artístiques.

7. FRANCESC TÉRMENS ROSELL

Té 72 anys i viu al barri de la Rovira Roja. Treballa de pagès. Ha estat membre de l’AMPA del Jaume Balmes, de la Junta de l’AAVV de la Rovira Roja i integrant de la Comissió de Festes en diverses ocasions.

8. MONTSE SEBASTIÀ TORT

Té 43 anys i viu al Nucli Urbà. Està casada i té dos fills. Va estudiar magisteri i pedagogia a la Universitat de Barcelona. Fa 15 anys que és mestra al col·legi Jaume Balmes.

9. MARIBEL SAUMELL BUSQUETS

Té 67 anys i és de la Rovira Roja. Està casada i té dos fills. És membre de l’Associació Contra el Càncer i col•laboradora de les activitats del barri. Participa activament en els tallers de manualitats.

10. JUAN MANUEL VILLAR SÁNCHEZ

Té 59 anys i viu al Barri de la Bleda. Té dos fills.  Es dedica a la pintura i a la restauració.

11. CARMEN CANO LÓPEZ

Té 63 anys i viu al Nucli Urbà. Està casada i té dos fills. Va treballar durant molts anys a una indústria del municipi i en l’actualitat és mestressa de casa.

Suplents:

12. ESTHER PARÉS CAMPINS

Té 48 anys i viu al Barri de Can Lleó. És tècnica especialista en jardí d’infància.

13. PERE TORT ARNABAT

Té 58 anys i viu a la Serra de Dalt. Mecànic. Regidor del 1983 al 2011. Va ser alcalde de Sant Martí durant tres anys i Conseller Comarcal d’Educació. Ha estat membre de l’Agrupació, de la Comissió de Festes, de la junta del Centre, de la Coral Sarroca Nova i de l’Associació Cultural. Fundador d’El Martinet i de la Penya Barcelonista.