A les properes Eleccions Municipals del 26 de maig de 2019, hi serem! Aquest és l’equip que representarà la candidatura de Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista – Candidatura de Progrés (MOVEM-CP).

1. Pere Cano

“Ens movem per un Sant Martí que progressi amb energia, idees fresques i convivència”

Té 28 anys. És veí de la Serra de Dalt. És Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la UPF i Màster en Gestió i Dret Local per la UAB. La seva trajectòria acadèmica i professional està lligada al món de l’Administració Pública i ara treballa com a tècnic al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. És el regidor més jove de l’actual consistori i, actualment, és el primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Social i Participació.

2. Albert Tort

“Ens movem per gestionar l’Ajuntament amb proximitat, rigor i compromís”

Té 34 anys. Veí de la Serra de Dalt. És Enginyer en Informàtica, Màster en Computació i Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya. Treballa com a director tècnic d’una empresa multinacional d’enginyeria i col·labora amb la universitat com a coordinador d’un postgrau. És regidor de l’Ajuntament des del 2015 i actualment és segon tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Festes, Comunicació, Joventut i Noves Tecnologies. També és el president de la Junta Local de Sant Martí de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer i està vinculat al món social i cultural de la comarca.

3. Albert Molinari

“Ens movem per escoltar els veïns i veïnes i reaccionar davant els reptes”

Té 39 anys, està casat i té dos fills. Veí del nucli urbà. Graduat Superior en Logística i Distribució Integral. Treballa com a Coordinador de Tràfic en una empresa de logística. Col·laborador i coordinador de Sarroca Radio des de l’octubre de 2015. Des de 2010 és col·laborador de diferents mitjans escrits i radiofònics d’àmbit nacional en temes esportius.

4. Cristina Bañuelos

“Ens movem per a un municipi de futur per als nostres fills i filles”

Té 38 anys i viu al nucli urbà. Treballa a l’empresa SEAT de Martorell.

És mare de 2 nenes i va viure la seva infantesa a l’Hospitalet de Llobregat, envoltada d’un moviment veïnal actiu, amb força i iniciativa, com a aspectes clau per al moviment d’un municipi.

5. Montse Sebastià

“Ens movem per l’educació al municipi i per tenir representants a l’Ajuntament amb rigor i bon fer”

Té 47 anys. Viu al nucli urbà. És Diplomada en Magisteri i Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Exerceix de mestra des de fa 24 anys i des de l’any 2000 a l’escola de Sant Martí. Actualment és la tresorera de la Penya Barcelonista del poble. Ha col·laborat amb l’actual Comissió de Festes i com a voluntària de la Festa Major del 2018. Té interès per temes socials, educatius i culturals, sobretot vinculats amb el benestar de la infància i la gent gran.

6. Marite Evaristo

“Ens movem per un municipi més actiu, dinàmic i culturalment ric”

Viu als Hostalets. Graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics. Té estudis de dibuix i pintura a l’Escola Llotja i està diplomada en Dibuix Publicitari i Assessoria d’Imatge. Membre d’Artesania Catalunya de la Generalitat i de l’Associació per a l’Estudi del Moble. Actualment es dedica a la pintura, al disseny gràfic i a la restauració de mobles i objectes antics. Té especial interès per la cultura i el dinamisme del municipi i, actualment, també col·labora amb la Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca.

7. Antonio Labad

“Ens movem per un Sant Martí amb activitats per a gent de totes les edats”

Té 64 anys i viu al nucli urbà. Ha treballat com a tècnic de productes financers i va venir a Sant Martí Sarroca després d’haver-se dedicat a temes socials i de joventut a diferents entitats i consells de barri de Viladecans. Té com a objectiu treballar per fomentar la convivència i la participació del jovent al municipi.

8. Luisa Sánchez

“Ens movem per un Sant Martí que tingui cura de l’espai públic i per la igualtat”

Té 58 anys i viu al nucli urbà. És auxiliar d’infermeria obstetrícia. Va treballar a la Clínica Sant Ramón de Vilafranca, en gestories de Vilafranca i 4 anys a l’Escola Bressol de Torrelles de Foix. Des de 1988 té Esclerosi Múltiple i el 1999 un brot la va deixar en una cadira de rodes. Lluita per aconseguir l’eliminació de barreres arquitectòniques, la justícia social i la igualtat d’oportunitats.

9. Pere Romagosa

“Ens movem per un Sant Martí de progrés, al nucli i als barris”

Té 71 anys i és veí de la Rovira Roja. Actualment està jubilat. Ha treballat com a funcionari de la Diputació de Barcelona durant els últims 26 anys i com a pagès. Va ser regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca del 1999 al 2008, tant a l’oposició com al govern municipal.

10. Carol Gómez

“Ens movem per un Sant Martí amb projectes de futur i amb atenció al dia a dia”

Té 36 anys i  és veïna del nucli urbà. Té 4 fills, és esteticista i està realitzant estudis d’auxiliar d’infermeria.

11. Rafael Romero

“Ens movem per un Sant Martí que tingui cura de l’entorn i que potenciï l’esport”

Va néixer a Villanueva del Río y Minas i és veí de Sant Martí Sarroca des de 1975. Li agrada l’esport i gaudir de l’entorn natural del municipi.

12. Ángeles Carneros

“Ens movem per un Sant Martí que avanci en positiu, sense anar contra ningú i a favor del municipi”

Té 51 anys i treballa de cambrera al Xarel·lo. És professora de ball country al casal de la gent gran i li agrada el tracte i l’atenció al públic. S’implica amb el municipi amb l’objectiu de treballar per la millora del benestar de grans i petits al municipi.

13. Carmen Cano

“Ens movem per un Sant Martí actiu i socialment més just”

Té 65 anys. Va néixer a Peñaflor, però viu a Sant Martí Sarroca des dels 8 anys. És mestressa de casa jubilada, després d’haver treballat a les empreses Belcor de Vilafranca i Italcami Industrial Sarroca.

14. Josep Porcell

“Ens movem per un Sant Martí amb projecció, participació, i actitud progressista”

Té 65 anys, viu en parella i és pare de dues filles. Llicenciat en història contemporània. Va ser professor de secundària i batxillerat a l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca. Va ser regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca del 2011 al 2013.

15. Pere Tort

“Ens movem per un Sant Martí present al mapa i participatiu a la comarca i l’Alt Foix”

Té 63 anys. És mecànic al municipi. Va ser regidor de l’Ajuntament del 1983 al 2011 i Alcalde de Sant Martí durant tres anys. També va ser Conseller Comarcal d’Educació. Al llarg de la història democràtica del municipi, ha estat implicat en diverses entitats (Agrupació, Comissió de Festes, El Centre, Coral Sarroca Nova, Associació Cultural). Fundador d’El Martinet i de la Penya Barcelonista.