Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Dels anuncis a la realitat hi ha un bon tros…

Tenim un govern a l’Ajuntament al que ja li està bé la política de l’anar fent i de les petites coses, però que es posa tens quan des de MOVEM demanem pensar més enllà. Això demostra que hi ha ben poca voluntat de transformació en positiu del nostre municipi, mentre el que sí que observem són dosis de publicitat. I a vegades, els anuncis són grandiloqüents però sense fons.  Un exemple: Movem ha preguntat en més d’una ocasió pel radar que tant va ser anunciat. Doncs bé, en el darrer ple, el govern municipal d’ERC i Foment va dir que ara resulta que els Mossos només els el deixen una o dues vegades l’any. També podríem recordar la publicitat d’avantprojectes d’ampliació de l’escola, del centre de dia,… just abans de les eleccions municipals, ara ja farà gairebé nou mesos. En el cas de l’ampliació de l’escola, el discurs i les fotos dels que segueixen governant després de tota la legislatura anterior, va arribar a donar a entendre a martinenques i martinencs de bona fe que això “estava a tocar”, mentre des de MOVEM reclamàvem que s’ensenyés algun acord per escrit o algun compromís de despesa entre l’Ajuntament i la Generalitat. I ja ha passat tota la legislatura anterior i el temps que dura un embaràs de l’actual.

El grup de MOVEM és avui l’alternativa que pensa en que caldria anar més enllà amb bona gestió, amb planificació i amb execució. Preguntem als plens per descobrir allò que no explica el govern. Un altre exemple: preguntant per la gestió de l’aparcament de Can Cruset, va ser preocupant sentir el govern dient que era mentida el que expressava el veïnatge sobre l’ús que en fa un establiment de reparació de vehicles en detriment dels veïns i veïnes.

Finalment, volem referir-nos al pla de sequera. MOVEM hem manifestat a cada ple de l’Ajuntament que aquest és un tema transcendental i molt greu. Vam votar a favor del pla de sequera per aquest motiu. Però al mateix temps creiem que la Generalitat, amb un govern també d’ERC que porta també temps i temps (i no fa gaire hi era Junts també), no ha fet els deures en aquest tema i ara, enlloc d’ajudar els Ajuntaments, multa i s’ho pren amb calma per resoldre projectes municipals per abordar el greu problema en la xarxa d’aigua. I en tot això, arriben les propostes de sancions als veïns i veïnes, amb unes explicacions, també des del govern de l’Ajuntament, que van aportar poc a la no confusió.

Publicat a El Martinet

Febrer 2024