Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Tot per mantenir relats

El grup socialista – Movem Sant Martí votem a favor de molts aspectes al Ple Municipal, perquè hi ha molt de tràmit i molt de mantenir o renovar iniciatives ja establertes. Però també som crítics, evidentment, quan el govern d’ERC i Foment es preocupa més per entretenir-nos que no pas per definir i executar una planificació i visió estratègica del municipi, que és el que s’esperaria d’un govern municipal. No estan gestionant una associació més, sinó l’ Ajuntament.

Per exemple: recentment hem vist com el govern municipal publicita que l’Ajuntament rebrà diners de la Diputació, com si fos una gran fita assolida. Cal explicar que aquests diners els reben tots els Ajuntaments per part de la Diputació a través del Programa General d’Inversions (PGI), des que la Diputació, amb una presidenta socialista, els reparteix proporcionalment per nombre d’habitants a tota la província de Barcelona cada legislatura. Això sí, van fer venir un Diputat a complementar la notícia i a ensenyar-li l’escola (suposem que per ser d’ERC, perquè com a president de l’Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública no entenem que hi tingui gaire a veure amb Educació) per mirar de mantenir el relat sobre la reforma de l’escola, que just abans de les eleccions deien que “estava a tocar”, mentre des del nostre grup vam alertar que més enllà de les fotografies,  calia un compromís econòmic de la Generalitat, que de moment ni hem vist ni veiem.

Per cert, sort en tenen els Ajuntaments de la gestió de la Diputació de Barcelona i el suport als Ajuntaments, i des del col·lectiu socialista – Movem Sant Martí mourem el que calgui sempre per seguir-ho fent possible. Ara bé, ja que la Generalitat està governada pel mateix partit que l’alcaldessa actual, començaria a ser hora de plantar-se amb la Generalitat des de l’Ajuntament per les mesures de l’Av. Anselm Clavé, per la pèssima gestió i col·laboració amb els Ajuntaments amb la gestió de l’aigua, pel compromís de finançament de l’ampliació de l’escola,… O és que només interessa sortir a TV3, no per reclamar res a la Generalitat en favor dels interessos dels martinencs i martinenques, sinó per transmetre que la meitat de l’aigua al municipi es perd i per parlar de multes als veïns i veïnes?

Publicat a El Martinet

Març 2024