Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Més del mateix

Els resultats de les eleccions municipals han deixat una distribució de regidors pràcticament igual que a les eleccions de fa quatre anys enrere, i el govern que en surt serà més del mateix a través d’un pacte entre Foment i ERC. No en podem esperar gaire cosa més en quant a fets i a formes, i al ple de constitució de l’Ajuntament algunes declaracions ho van reafirmar.

Movem Sant Martí seguim creient que Sant Martí pot i hauria d’anar més enllà. A través de la nostra representació amb els regidors Albert Tort i Montse Sebastià treballarem per seguir liderant una oposició responsable, compromesa i alhora exigent. Som un grup amb vocació i capacitat de govern, però que ningú dubti que nosaltres no abandonarem la tasca de representació dels martinencs i martinenques que no vegin suficient o adequades algunes de les actuacions i maneres de fer del “govern que continua” i al qual la majoria de veïnes i veïns ha permès l’encàrrec de definir i implementar solucions als problemes i reptes que tenim, que no són pocs. Al cap i a la fi, això és el que hauria de ser governar, i és el que demanarem. Aquest govern ja no pot anar “de nou”, ara, i per tant, se li han de demanar resultats i decisions clares des de l’inici.

Movem serem a l’Ajuntament per portar la veu insistent, des del saber estar. I alhora ho farem sense callar, dient les coses i sacsejant si cal l’arbre, perquè d’aquí, com sempre hem vist, també en surten coses positives per al municipi.

Durant la campanya electoral vam fer un treball de definició i explicació de 10 prioritats clau per Sant Martí, que podeu recordar al nostre programa electoral i a movemsantmarti.cat. La nostra tasca es basarà en aquestes prioritats, que seguirem defensant amb claredat, compromís i insistència.

La tasca d’oposició és essencial, i Movem en serà la veu activa a l’Ajuntament. Per això, us convidem a contactar sempre que calgui amb nosaltres a comunicacio@movemsantmarti.cat

Article publicat a El Martinet

Juny 2023