Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Movem és la veu a l’Ajuntament de l’oposició exigent

Exaltació de les petites coses i minimització dels problemes davant dels veïns i veïnes. Així és el “modus operandi” del govern d’ERC i Foment.

Un exemple: per vàries raons entre les quals també hi ha una manca de previsió del govern que no va convocar la borsa de vigilants a principis d’any, no hi ha hagut vigilants durant pràcticament tot l’estiu. La resposta del govern al Ple a través de les nostres preguntes venia a dir que el problema no era per tant perquè es pot trucar al 112, i passades les vacances, ja anunciarem que ja hi torna a haver vigilants i tothom content. Aquestes situacions no es poden ocultar. Exagerar tampoc, però minimitzar tampoc.

Des de Movem Sant Martí no exagerarem, però tampoc minimitzarem les gestions més que qüestionables del govern municipal actual. Exercirem l’oposició útil. És més, cal recordar que ja a la legislatura anterior vam ser els qui vam proposar al Ple que, sabent que la seguretat ha de ser una prioritat al nostre municipi, calia tenir el tercer vigilant especialment a l’estiu.

Som i serem la veu positiva (hem proposat fer un reglament d’organització municipal, un de mitjans de comunicació per evitar aquestes informacions a mitges que arriben als veïns i veïnes, publicar les actes de les juntes de govern,…). Però també som el grup que qüestionarem, preguntarem i vehicularem a l’Ajuntament la veu dels qui veiem aspectes a millorar (que n’hi ha molts) al municipi i en la gestió d’aquest govern. Seguim ferms amb la idea que Sant Martí pot anar més enllà. Les eleccions municipals van permetre la reedició del govern municipal d’aquests dos partits, i van dispersar vot cap a un altre del qual el cap de llista ja no exerceix. Per tant, el govern segueix igual. Res a dir fins aquí, pel respecte democràtic que tenim als veïns i veïnes. Però Movem té una representació a l’Ajuntament que no abandonarem i que seguirem amb la coherència de liderar una oposició responsable i exigent, que és positiva per moure l’arbre sempre.

Si tens qualsevol inquietud sobre el municipi i vols que hi donem veu des de l’oposició a l’Ajuntament, escriu-nos a comunicacio@movemsantmarti.cat

Publicat a El Martinet

Setembre 2023