Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Preparant l’oportunitat de millora i de bon govern

Sí, som positius, perquè Sant Martí és un municipi amb actius i potencial. Som positius perquè el govern actual de Foment, ERC i CUP acaba la seva etapa i s’obre una oportunitat de treballar per un Sant Martí que clarament pot anar més enllà. Som positius perquè hi ha alternativa a un govern com l’actual que ha preferit no buscar el treball conjunt amb la resta de grups municipals i amb aquesta actitud, més enllà del mateix de sempre, ha donat pel que ha donat.

Ser exigents és també ser positius. Aquest govern no ha volgut entendre que la nostra exigència és essencial per impulsar que hi hagi moviment. Ho hem vist amb algunes iniciatives que han caigut pel seu propi pes, d’altres que ja venien d’abans, d’altres que malauradament s’han acabat “a mitges”, d’altres que continuen sent promeses després de quatre anys (escola, abordament de conflictes urbanístics, inversions als barris,…), d’altres obviades directament quan ho hem demanat repetidament des de MOVEM (centre de dia per a la gent gran, espai per la gent jove, comissió de barris que serveixi pel que ha de servir, polítiques d’habitatge, comissió de seguretat i ocupacions,…). I per suposat, positius també perquè la inèrcia porta algunes coses positives també d’accions que s’han d’anar fent, mantenint i evolucionant! No serem pas els qui diguem que tot és desastrós, però està clar que hi ha molt marge per a l’esperança i l’optimisme de millora, planificació i actitud progressista per anar més enllà. Ah, i si pot ser amb alguns egos menys dels que veiem en l’actual govern, millor. 

Podeu veure un resum dels nostres objectius i de l’acció d’oposició positiva i exigent que fem a movemsantmarti.cat

Des de Movem Sant Martí, seguim preparant doncs, seguint aquest esperit de treball,  l’esperança d’un Sant Martí millor, buscant fer possible un bon govern per avançar cap a Més Sant Martí.