El programa, en 5 línies estratègiques:

  1. Impulsarem un pla especial de millora de l’espai públic (vies urbanes, parcs, manteniment, camins, seguretat, neteja, nous espais,…), i posarem focus en l’urbanisme social i les noves formes de mobilitat.
  2. Seguirem i posarem en marxa els nous equipaments (biblioteca,  centre de dia, segona fase de la piscina,), i tirarem endavant la museïtzació i rehabilitació del conjunt monumental, així com el manteniment i recuperació de nous espais.
  3. Serem garantia de què es tirin endavant iniciatives per ser referència en sostenibilitat, tecnologia, desenvolupament econòmic i medi ambient.
  4. Les formes, el rigor i la capacitat de gestió importen en un govern municipal. Seguirem aportant bon fer, comunicació, participació, rigor i transparència des de l’Ajuntament, amb voluntat progressista i innovadora.
  5. El dinamisme del municipi i les persones que hi vivim serem el centre de l’acció social de l’Ajuntament, tant al nucli urbà com descentralitzant activitats al barris. La cultura, l’esport, la justícia social, l’educació, el turisme i l’activitat per a totes les edats (diferents franges d’infants, gent jove, mitjana edat, gent gran,…) seran els nostres eixos principals d’actuació.

I el detall, en 100 propostes de govern per moure Sant Martí: