Sant Martí Sarroca és un municipi amb reptes, però també amb moltes oportunitats. Per això volem formar part de l’Ajuntament aportant rigor, joventut, experiència, responsabilitat, treball, compromís, respecte a la pluralitat i foment de la convivència, amb l’objectiu que Sant Martí progressi des de la diversitat, fent poble i movent-nos amb energia per tirar endavant.

Qui ens ha conegut, seguit o interactuat amb nosaltres durant la passada legislatura, sap que els nostres regidors han gestionat amb responsabilitat, amb atenció al dia a dia i amb insistència els projectes del futur immediat del nostre municipi amb els que ens vam comprometre. Tot plegat amb un únic objectiu: Moure Sant Martí en positiu.

Ara cal un major suport per seguir endavant amb la nostra tasca. La nostra candidatura no va contra ningú, sinó a favor del municipi. La nostra candidatura no té com a objectiu la crítica estèril, sinó la feina constructiva en benefici d’un Sant Martí més dinàmic i amb més qualitat de vida, mirant el dia a dia i el futur de manera oberta als reptes que se’ns plantegen. La nostra candidatura és un col·lectiu divers i plural, com ho és també Sant Martí, i per això des del govern municipal sempre treballarem per a tothom, centrats en l’activitat del govern al municipi.

Queden, sense dubte, molts reptes, idees i oportunitats per millorar Sant Martí Sarroca. Volem seguir treballant perquè les idees i els projectes continuïn esdevenint realitats per al conjunt de martinenques i martinencs. Sabeu que, a la pràctica, quan hi som, Sant Martí avança. Per això necessitem la vostra confiança a les properes eleccions del dia 26 de maig. Amb la vostra força, seguirem movent Sant Martí amb energia, proximitat i bon fer.

Ara Sant Martí!

En positiu!

Els nostres valors

“Volem seguir treballant, amb més força encara, per seguir contribuint a un municipi que progressi amb justícia social i aglutinant a tothom que vulgui un Sant Martí en positiu i en moviment”.

Som gent de Sant Martí que volem seguir treballant des de l’Ajuntament amb energia, com hem demostrat, per millorar el nostre municipi.

Som gent propera, perquè escoltem propostes, opinions i suggeriments, sempre amb voluntat constructiva i estar atents als problemes, reptes i oportunitats.

Som gent responsable, perquè creiem que un Govern Municipal ha de ser seriós, assenyat i no anar contra ningú, sinó a favor de Sant Martí, amb feina i fets, bona gestió, bones formes i governant per a tothom.

Som gent que treballem amb tothom que vulgui moure Sant Martí en positiu, aglutinant la diversitat des del respecte i la feina per un Sant Martí millor. Per això som Movem Sant Martí.

Som gent que defensem la justícia social i la igualtat d’oportunitats, i per això som Col·lectiu Socialista, orgullosos de la història de contribució al municipi d’aquest col·lectiu durant la història democràtica de Sant Martí. Quan el col·lectiu socialista està al govern, Sant Martí avança en positiu.

Som gent progressista, perquè som inquiets i decidits, perquè quan ens proposem projectes ens comprometem a tirar-los endavant amb visió oberta i de futur, sense conservadorismes. Ens importen els projectes i defugim la crítica estèril. Per això som Candidatura de Progrés.

Som gent amb energia i rigorosa, perquè Sant Martí requereix persones a l’Ajuntament que gestionin amb decisió i rigor alhora.

Som gent de “bon fer”. No aplicarem mai l’estil de “manar”, sinó el de convèncer, amb diàleg i voluntat de teixir projectes i accions.

Som demòcrates i pragmàtics. La democràcia i la honradesa, dir sí o no quan quelcom és possible o no ho és, la transparència, la senzillesa i el pragmatisme perquè les coses surtin són valors essencials per a nosaltres.