Som un col·lectiu divers, amb gent socialista i independents progressistes. Al cap i a la fi, som veïnes i veïns de Sant Martí que compartim la necessitat de sumar esforços amb un objectiu clar: Contribuïr a fer possible un futur millor per al nostre municipi. Tenim gent amb experiència de govern i també persones que volen aportar la seva visió innovadora. Volem somiar el Sant Martí dels propers anys i treballar per portar-ho a terme amb responsabilitat i rigor. En definitiva, considerem que cal moure’ns per Sant Martí Sarroca.

Aquests són els pilars de la nostra visió del municipi:

point

Impuls i suport per a un poble actiu

Creiem que els responsables polítics de l’ajuntament han de facilitar que la implicació i les idees pel municipi flueixin de forma responsable, oberta i activa. Cal que els responsables del govern  acompanyin, a través de la col·laboració respectuosa, les iniciatives per a un poble en marxa. Les entitats hi tenen un paper fonamental. Les formes són molt importants per als resultats col·lectius com a poble.

point

Governar vol dir gestionar reptes i oportunitats amb rigor, participació, diàleg i transparència

Davant dels reptes del municipi, cal afrontar els problemes amb rigor i diàleg i buscant oportunitats de progrés per a un municipi dinàmic.

point

L’objectiu ha de ser oferir millors serveis per contribuir a la justícia social i a la convivència

Apostem perquè la gestió pública es faci de forma participativa i transparent, tenint en compte les necessitats socials, amb càrregues fiscals equitatives i justes, i pensant en inversions per a millors serveis al municipi.

point

Donar exemple des de Sant Martí per a Sant Martí, amb democràcia i transparència en els afers públics municipals

Sant Martí ha viscut anys de majoria absoluta de CiU que es va caracteritzar per trencar els mínims exigibles en relació a la convivència social i a la democràcia municipal.

Les eleccions municipals de 2015 van fer possible que haguem passat a formar part del Govern Municipal. Creiem que cal impulsar aquest govern per treballar amb rigor i honestament, tenint en compte que no es tracta només de beneficiar a uns quants per després demanar-los suport a canvi. Cal, a més, que Sant Martí es visualitzi arreu com un municipi modern i obert.

point

Per un projecte actiu i de progrés per Sant Martí

El col•lectiu socialista defensarem que el govern tingui un projecte estratègic per Sant Martí i que aquest es defineixi, s’apliqui i se segueixi de forma col•laborativa i transparent amb els diferents grups municipals i les entitats.

point

Fes click a la següent imatge per veure el nostre programa electoral:

Deixa un comentari