Edit Content

Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP)

Movem Sant Martí és la candidatura a les eleccions municipals de Sant Martí Sarroca impulsada des d'una visió transversal i municipalista, basada en els valors de rigor, responsabilitat, acció i determinació progressista que ha guiat el col·lectiu socialista al municipi des de l'inici de la democràcia.

Contacta amb nosaltres

 Ves per on…

Ves per on que el govern de Foment i ERC es va negar en el primer Ple a acceptar la proposta de MOVEM de passar a mensual la periodicitat dels plens municipals, l’únic òrgan on l’oposició pot interpel·lar públicament al govern.

Ves per on que en el primer Ple, l’alcaldessa i el govern van rebutjar tornar a fer les comissions informatives (l’altre òrgan preceptiu on hi ha tots els regidors i regidores) cada mes, com s’havia fet anteriorment, per debatre temes i no fer-ho només abans dels plens.

Ves per on que en el primer Ple el govern va rebutjar que a la Comissió de Barris hi hagués un representant de cada grup municipal, i això que no implicava cap cost, perquè ara ja no s’han atrevit a cobrar a través de la Comissió de Barris (no devia ser tant estrany el que vam dir des de Movem sobre aquest tema en l’anterior legislatura).

Ves per on que en el primer Ple, el govern ha aprovat que ara els tres regidors de Foment estaran a la junta de govern cobrant per assistència, mentre que els dos regidors d’ERC ho faran amb un 25% de dedicació cadascun, mentre que l’alcaldessa tindrà un contracte del 50% de dedicació.

El mateix govern continua. I les mateixes actituds, més enllà de les aparences, també. En aquest context, Movem liderarà durant aquesta legislatura l’oposició responsable i alhora exigent que ens caracteritza, donant la cara i tenint com a guia principal el nostre programa de prioritats per Sant Martí. Tenim dos representants a l’Ajuntament com a regidors, l’Albert Tort i la Montse Sebastià, que seguiran proposant, preguntant i posant de relleu la necessitat d’anar més enllà.

Ara, però, seguim gaudint de les festes majors del nucli i dels barris. Felicitats i bona feina a tothom qui voluntàriament les fa possible.

Publicat a El Martinet

Juliol 2023